runar espejord

Da var det en no-brainer å gå til Glimt forklarer Espejord. Ny vending i overgangssaken som sendte Runar Espejord til Bodø.


Alex Sobczyk Polska Austria Mens Tshirts Mens Tops Men S Polo Shirt

Dermed ser det ut til at den kontroversielle overgangen blir et faktum.

. Tromsøværingen Runar Espejord skal ha bestemt seg ifølge flere aviser. Det sier Tom Høgli om overgangen for 15 år siden da han gikk fra Glimt til TIL. Runar 25 har signert for BodøGlimt Av Truls Naas Anette Tjemsland 12012022 1630.

Runar Espejord var Tromsø-spiller helt til han ble solgt til Heerenveen for to. Glimt satte innpå nye fjes i form av Espejord og Gilbert Koomson ved starten av 2. Oppgjørets eneste mål kom etter 51 minutter.

Begge sluttet seg nylig til de to siste sesongers seriemestere. ITromsø avslørte tirsdag morgen at Runar Espejord var. Runar Espejord 25 kom til Glimt for å skyte fart i egen karriere.

Espejord mener TIL ikke var på banen for å beholde han videre. UEFA works to promote protect and develop European football. Etter pause gjorde Runar Espejord unna debuten for gultrøyene.

Saltnes sendte av gårde en kanonavslutning og fikk kjempetreff fra vel 20 meter. Benn Eidissen 63 har stor tro på at Runar Espejord 25 går en framtid som helgul i møte.


Epingle Sur Rugby


บาร นสล ย Vs เบอร ม งแฮม การแข งข นช งแชมป เบอร ม งแฮม ต นขา

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel